Verschuren Groen is professioneel, klantgericht en goed voor zijn personeel

Bart Verschuren Startersprijs Halderberge
Verschuren Groen Startersprijs Halderberge

Verschuren Groen is een fullservice groenbedrijf en onze klanten zijn zowel particulieren, bedrijven als gemeenten.
Wij bieden (in de ruimste zin van het woord):

  • advies/ontwerp
  • aanleg/renovatie (grondwerk, bestrating, vlonders, tuinhuizen, vijvers, tuinverlichting, beregening, vijvers, beplanting, gazon, kunstgras etc. – alles in eigen beheer)
  • onderhoud (snoeien, onkruidbestrijding, maaien, vijveronderhoud etc.)
  • boomverzorging

Wij zijn goed in het ontzorgen, oppakken van opdrachten van A t/m Z en klantenservice. Als er namelijk na oplevering iets niet in orde is, lossen we dit snel en netjes op.

De uitgangspunten

Ik ben dit bedrijf begonnen, omdat ik altijd al iemand ben geweest met een beetje een eigen wil. Ik houd er niet zo van als anderen mij vertellen hoe ik iets moet doen of wat ik moet doen.

Ook tijdens mijn opleiding had ik steeds het idee het anders (beter) te kunnen dan het bedrijf waarvoor ik werkzaam was.

Daar was alles een beetje rommelig, slecht georganiseerd, geen planning, gereedschap niet in orde, etc. De eigenaar van dat hoveniersbedrijf was onvriendelijk tegen zijn personeel en er was dus een groot verloop. Dat merkten ook zijn klanten. Ik wilde een bedrijf wegzetten met als uitgangspunten:

1. Vriendelijkheid voor het personeel (We doen het als team!)
2. Klantenservice
3. Professionele uitstraling:  netjes iedereen in werkkleding, bussen bestickerd en wekelijks gewassen, en gereedschap goed, schoon, compleet en onderhouden.

Dat zijn punten die ik belangrijk vind, om prettig te kunnen werken.

Afwisselend werk

De afwisseling maakt mijn werk leuk. De ene helft van de week zit ik op kantoor voor de administratie, het maken van de planning, het bestellen van materiaal en het opstellen van offertes. De andere helft van de week sta ik buiten, wat ook weer afwisselend is. Zo ben ik vandaag aan het borstelen geweest in Hoeven, heb ik morgenochtend kantoorwerk, ben ik ’s middags maaien bij verschillende zakelijke klanten, zit ik woensdag en donderdag weer op de borstelmachine en vrijdag op kantoor.
En volgende week? Zal het weer tuinaanleg zijn!

Nominatie als schouderklopje

Het is een hele eer om genomineerd te zijn. Een teken dat je iets goed doet, iets unieks misschien wel. Althans, zo voelt het wel een beetje voor mij. Als een soort schouderklopje: je wordt niet zomaar genomineerd, natuurlijk.
Maar ik hoop dat de beste mag winnen. Diegene die het uniekste is, goed is in ondernemen en een gedegen bedrijf van de grond heeft gekregen.
Al zou ik het wel erg leuk vinden om te winnen… Toch weer een opstekertje om enthousiast door te gaan!