Dankert Geene

Dankert Geene

Voorzitter

Dankert Geene is algemeen directeur van Arcus Groep Fysiotherapie (met vestigingen o.a. in Hoeven en Oudenbosch) en Sportpunt Hoeven, en eigenaar van de sporthallen De Parrestee (Hoeven) en De Beuk (Oudenbosch). Als Ondernemer van het Jaar 2013 weet hij als geen ander hoe het startersevent voor je kan werken. Daarom zet hij zich graag in om lokale uitblinkers het podium te bieden dat zij verdienen.

José Besters

José Besters

Bestuurslid & PR-commissie

José Besters werkt als beleidsmedewerker economische zaken en bedrijfscontactfunctionaris bij de gemeente Halderberge.

Karen van de Wiel

Karen van de Wiel

PR-commissie

Karen van de Wiel, tekstschrijver bij haar eigen communicatiebureau Zuivere Communicatie, schrijft 3D-teksten online en offline die de Startersprijs Halderberge onweerstaanbaar maken.

Marcel van Est

Marcel van Est

PR-commissie

Eigenaar van The Rock | reclame & media en van Sitez.

Door zijn jarenlange ervaring in de grafische sector en signbusiness heeft Marcel een goede kijk op uw bedrijf en kan hij reclame- en promotieproducten ontwerpen die precies aansluiten bij uw klant. Deze artdirector kan alles creëren wat u bedenkt. Hij luistert goed naar uw ideeën en komt met mooie en creatieve oplossingen. Marcel helpt uw bedrijf naam en aanzien te geven door al uw bedrijfsuitingen en reclames op elkaar af te stemmen.

Daarnaast geeft Marcel trainingen Multimedia aan de Fontys Hogeschool in Tilburg.

Kirsten Bouwmeester-Terlouw

Kirsten Bouwmeester-Terlouw

Penningmeester

“Je kunt alles wat je maar wilt doen, daar ben ik heilig van overtuigd. Denken in oplossingen in plaats van problemen, dat brengt je verder. Ik vind het heerlijk om alles te regelen voor klanten. Als spin in het web, maar met beide benen op de grond.”

Een creatieve oplossing nodig voor een betere machine? Maar geen tijd te verliezen? Bouwmeester Metaal garandeert snel een oplossing voor elk machinevraagstuk. Wachten is tijdverspilling. U vindt hier echte vaklieden. Niet praten, maar doen. Machines ontwerpen en bouwen is ze met de paplepel ingegoten. Wij zijn dan ook trots op het feit dat wij in 2014 ons 50-jarig hebben mogen vieren! Bouwmeester, meesters in metaal.

Jürgen Broos

Jürgen Broos

Wervingscommissie

Broos groenvoorziening vof is een hoveniersbedrijf dat zich bezig houdt met alles op tuingebied. Van ontwerp tot realisatie en onderhoud. Dit is voor 80% procent voor particulieren en 20% voor het bedrijfsleven en corporaties.

In 2015 wonnen we het Ondernemersgala. Na een nominatie is er uiteraard altijd de behoefte om te winnen. De vele positieve energie die komt uit reacties en herkenning bij de nominatie is prachtig. De winst van het gala gaf een nog grotere boost.

Arie Roodenburg

Arie Roodenburg

Selectiecommissie

Adviseur bij het Ondernemersklankbord. Na een lange carrière binnen Shell, waarbij diverse financiële functies in binnen en buitenland zijn bekleed, sinds 2012 vrijwilliger bij het Ondernemersklankbord. Stichting Ondernemersklankbord zet zich al ruim vijfendertig jaar belangeloos in voor Ondernemend Nederland. Als adviseur delen we graag onze kennis en ervaring met de ondernemer. Bij de Startersprijs betrokken als lid van de selectiecommissie waarbij André en ik staan voor onafhankelijkheid en onpartijdigheid.

Andre van Wesel

Andre van Wesel

Selectiecommissie

André van Wesel (1970) heeft ruime ervaring met de dienstverlening aan een breed scala MKB+ ondernemingen. Daarbij hebben, mede vanuit zijn achtergrond als Accountant en Register Belastingadviseur, zowel de onderneming als de ondernemer zijn aandacht. Naast de reguliere bedrijfseconomische aspecten binnen het ondernemerschap houdt hij zich ook bezig met vraagstukken over samenwerking, overname, staking, financiering en toekomstplanning. Daarnaast is André actief betrokken bij de advisering aan en begeleiding van ondernemers en ondernemingen in de Zorg, zowel eerstelijns, tweedelijns als geïntegreerde en multi disciplinaire samenwerkingsverbanden en heeft hij ook meer dan gemiddelde affiniteit met de uitzendbranche.

Jeannette de Bree

Jeannette de Bree

Jury

Jeanette de Bree is advocaat en eigenaar van Advocatenkantoor De Bree in Etten-Leur. Dit advocatenkantoor is gespecialiseerd in Familierecht (mediation, echtscheiding, omgang, alimentatie, etc.) en Arbeidsrecht (ontslag, arbeidsovereenkomst, ziekte, etc.). Hier vindt u een betaalbare advocaat met kennis van zaken. Wij staan voor open, eerlijk en duidelijk.

Bij de Startersprijs is Jeanette betrokken als onafhankelijk en onpartijdig jurylid.

Ton Haverkamp

Ton Haverkamp

Jury

Eind 2007 startte Ton Haverkamp met Haverkamp Bedrijfsadvisering om met name ondernemers en het MKB bij investerings- en financieringsvraagstukken te begeleiden en adviseren.
Sinds een aantal jaar adviseert hij meerdere bedrijven binnen de gemeente Halderberge. De bedrijfseconomische omstandigheden, de kansen in de markt en de financiële mogelijkheden van een bedrijf met betrekking tot de investerings- en financieringsmogelijkheden worden beoordeeld en de ondernemer wordt geholpen bij de gevraagde financiering. Daarnaast begeleidt Ton ondernemers die continuïteitsproblemen hebben.

Ton is tevens actief binnen de denktank van de gemeente Halderberge en Moerdijk m.b.t. de advisering van ondernemers in deze gemeenten.

Roy van Diem

Roy van Diem

Jury

Regiovoorzitter en adviseur bij het Ondernemersklankbord, regio West Brabant. Na een lange carrière binnen de Rabobank groep, met als laatste functie directievoorzitter van Obvion hypotheken, sinds 2011 vrijwilliger bij het Ondernemersklankbord. Stichting Ondernemersklankbord zet zich al ruim vijfendertig jaar belangeloos in voor Ondernemend Nederland. Als adviseur delen we graag onze kennis en ervaring met de ondernemer. Bij de Startersprijs betrokken als jurylid sta ik voor onafhankelijkheid en onpartijdigheid.