MANDY haarstyliste geeft mensen zelfvertrouwen

Ik ben Mandy Roovers, al ruim 15 jaar all round haarstyliste en sinds 2015 gestart met mijn bedrijf MANDY haarstyliste.
Zo ben ik begonnen als ambulant kapster aan huis en 1 dag werkzaam in “Salon de Zellebergen. Sinds dit jaar is mijn bedrijf uitgebreid met een eigen kapsalon aan huis: Salon@Home, omdat ik graag mijn hobby/werk wil combineren met mijn man en 2 kinderen en zo mijn eigen tijd kan indelen.

Salon@Home

In de Salon@Home kunt u terecht voor alles wat maar met haar en kapsels te maken heeft, zoals:

  • knippen
  • kleuren
  • permanente stylingsbehandeling
  • haarverlengingen
  • bruidskapsels

Tevens ben ik gespecialiseerd in krullend haar en werk ik enkel met natuurlijke, 100% vegan, dierproefvrije en ammoniavrije (kleur)producten, genaamd Jean Paul Mynè en Controlled Chaos, speciaal voor krullen.
Deze geweldige producten zijn ook te bestellen in de webshop via mijn website.

Salon de Zellebergen

In Salon de Zellebergen werk ik voornamelijk met oudere mensen om hun zelfvertrouwen weer terug te toveren. Wekelijkse föhn- of watergolfbehandeling, soms een kleurtje of een permanent. Een beetje met de tijd mee of gewoon vertrouwd zoals ze gewend zijn. Genieten met een kopje koffie en een gezellig praatje.

Ik hou van mensen mooi maken, soms vernieuwend, soms vertrouwd, maar vooral zichzelf zijn en vol zelfvertrouwen!

Nominatie als blijk van waardering

De nominatie voor de Rabobank Startersprijs Halderberge 2018 voelt als een enorme blijk van waardering voor wat mijn bedrijf in 2,5 jaar heeft laten zien: als groei van ambulant haarstyliste naar een haarstyliste met 2 eigen salons. En vooral fantastisch om nu heel Halderberge kennis te laten maken met mijn werk en mijn nieuwe salon.

Natuurlijk hoop ik nu ook om de titel “Starter van het jaar 2018” te mogen winnen. Het is een belangrijke titel waarmee je weet dat je  ook zakelijk als ondernemer goed bezig bent. Maar het allerbelangrijkste vind ik dat mensen mij en mijn bedrijf leren kennen door de nominatie, zodat ik nog meer mensen mooi mag maken!

Mandy Haarstyliste Startersprijs Halderberge
MANDY Startersprijs Halderberge 2018