Nothing brings people together like the Hapfabriek

Hapfabriek is een cateringbedrijf, gevestigd in Hoeven. We bestaan nu ruim 3 jaar en houden ons voornamelijk bezig met eten en drinken. Vervelende branche om in te werken, he?
We organiseren complete feesten/bruiloften, inclusief personeel, diner en drankjes, zakenlunches op locatie, hapjes en compleet verzorgde barbecues. We zijn goed in het overtreffen van de verwachtingen van onze klanten. Dit doen we door goed naar hun te luisteren en hun wensen te vertalen naar onze producten.

De Hapfabriek is ontstaan, omdat we vonden (en vinden!) dat we zelf alle kwaliteiten hebben om een succesvol catering bedrijf te starten. We barsten van de ideeën en hebben heel veel passie voor de horeca (we werken er alle 3 al heel lang in).
Bij onze vorige werkgever ontbrak het stukje uitdaging voor onze goede ideeën. Nu 3 jaar later hebben we nog geen moment spijt gehad van onze keuzes.

Mensen samen brengen

We brengen mensen samen. Onze slogan luidt dan ook “Nothing brings people together like GOOD FOOD”. We proberen de lokale ondernemers zoveel mogelijk te betrekken bij Hapfabriek. Zo halen we het brood bij bakkerij van den Biggelaar (Hoeven), bloemen bij De Goudsbloem (Hoeven), zijn we onlangs een samenwerking aangegaan met Boer Bas (biologische varkensboer  in Hoeven) en halen we fruit en groenten bij de boeren. Natuurlijk zijn we helemaal trots op de samenwerking die we hebben met Tielens en Tielens. Een toplocatie in Hoeven waar we alles proberen samen te brengen. En dat bevalt goed – heel goed!

We bedenken alles zelf, kunnen onze creativiteit kwijt in onze gerechten maar ook zeker op marketingvlak. We doen alledrie wat we zelf heel leuk vinden om te doen; we hebben alledrie onze eigen kwaliteiten die we optimaal kunnen inzetten voor Hapfabriek.

Fanatiek, gedreven en genomineerd

We vinden het erg leuk om genomineerd te zijn. We hebben al zoveel leuke reacties ontvangen! Van mensen die al bekend zijn met Hapfabriek, maar ook van mensen die nog nooit van ons gehoord hadden. Samen met de nodige publiciteit die we erbij “cadeau” krijgen, zien we het als een extra duwtje in de rug om onszelf nog beter op de kaart te zetten in de gemeente Halderberge!

Natuurlijk hopen we dat we op 4 oktober als winnaar naar huis gaan! We zijn erg gedreven en fanatiek in alles wat op ons pad komt. Zo ook voor deze nominatie. We proberen er net wat extra’s voor te doen, om zo de jury (en het publiek) te overtuigen dat Hapfabriek slechts aan het begin staat van een groot succes!
Uiteraard beseffen we ook dat wij niet de enige zijn die net zo fanatiek en gedreven zijn als wij. We wachten in spanning af!