Online marketing is de onderliggende kracht van Flying Dutch Mom

Flying Dutch Mom maakt speenkoorden, wagenspanners, bijtringen en nog veel meer voor alle baby’s en hun stijlvolle mama’s. Dit alles vanuit het mooie Hoeven.

Van 1 speenkoord naar leidend speenkoordenmerk

Flying Dutch Mom is ontstaan omdat er nergens een tof speenkoord te koop was voor onze pasgeboren zoontje Jackson. Ik zocht iets modieus dat bij zijn kleertjes en mijn stijl paste.
Ik ben zelf altijd al een creatief persoon geweest. Altijd maar bezig met nieuw projecten. Dus ben ik zelf aan de slag gegaan en heb ik me verdiept in de techniek van het creëren. Dit sloeg aan in onze omgeving en zo is Flying Dutch Mom ontstaan.
In Flying Dutch Mom heb ik mijn uitlaatklep gevonden. Ik kan nieuwe creaties, kleurencombinaties en producten creëren en dat maakt mij gelukkig. Dit is echt m’n passie.

Flying Dutch Mom Startersprijs Halderberge

Tegenwoordig is ons merk te vinden bij grote en bekende shops en we maken nu al wekelijks om en nabij de 100 baby’s (en moeders) blij met een nieuw speenkoord en/of andere producten van ons. Het allerleukste is om de fotos van onze klantjes te zien en deze te reposten via social media. Zeer bijzonder!
Van 1 speenkoord voor ons eigen zoontje naar een exclusief leidend speenkoordenmerk, bekend door heel Nederland. Wie had dat gedacht?

Unieke, BPA-vrije kleurkralen

Onze kracht ligt in het meegaan met de mode, het creëren van onze eigen unieke kleurkralen en het nastreven van de veiligheid in de producten. Onze producten worden alleen gemaakt met onbehandelde en BPA-vrije kralen. De onderliggende kracht zit hem absoluut in de online marketing, de organische vindbaarheid/advertising. We hebben een website waar de mama’s kunnen shoppen en op socialmediakanalen zijn we te volgen met de leukste acties en give-aways, en geven we een blik in ons drukke leven.

Flying Dutch Mom Startersprijs Halderberge

It’s just getting started!

Genomineerd zijn voor de Startersprijs van Halderberge vinden we echt fantastisch! Het brengt zoveel leuks met zich mee en is bovenal erg leerzaam. Zo is de jury onlangs bij ons geweest en dit was een leuke en leerzame/prikkelende avond. Ze hebben me goed laten nadenken over de toekomst en grote potentie van Flying Dutch Mom. Een paar nachtjes na het gesprek met de jury heb ik m’n doel gesteld voor de aankomende jaren. De focus ligt op het verhogen van de productiecapaciteit (onder de juiste condities uiteraard). Hierna ga ik targetten op België en later Duitsland. It’s just getting started!!!

Flying Dutch Mom is een jong, leuk en innovatief bedrijf maar is ondanks het mooie succes nog niet erg bekend in Halderberge. We leren door de nominatie nieuwe ondernemers en bedrijven kennen en dat geeft mogelijkheden/kansen tot samenwerkingen. Zo was er een hele leuke actie op onze Facebook-pagina waarbij een zwangere of net bevallen vrouw uit de gemeente Halderberge een tof babypakket kon winnen. Dit alles in samenwerking met Albert Heijn Hoeven en Etos.
Daarnaast het is het fijn om van gewaardeerde collega-ondernemers de bevestiging te krijgen dat je een te gek bedrijf hebt neergezet.

Ik ben nu al dankbaar voor deze nominatie. We maken zulke leuke en leerzame dingen mee!
En als ik dan ook echt ga winnen, ben ik zeer gemotiveerd om op een mooie manier de ondernemersprijs uit te dragen. 4 Oktober wordt hoe dan ook een mooie avond, ik kan niet wachten. Mijn outfit ligt al klaar!